29 Aralık 2011 Perşembe

Kalbine vuran NUR...

AŞK bir yoldur. Meşakkatli bir yol...Bir kere o yola çıkmış olmak önemlidir. Ama azimle devam etmek çok daha önemlidir. O kalblere vuran bir NUR' dur. Bu nur ile yola devam edilir. Sende yeni kapılar açan, nefsindeki perdeleri farkettiren ve bunların kalkması için çaba sarf etmeni sağlayan işte bu NUR' dur.

Herşey bir düzen içindedir... yıldızlar, gezegenler ve güneş gibi makro alemlerden en ufak organizmalardaki hücrelere kadar micro alemde de, O'nun tecellisi vardır. İşte bu düzen ile her zerrenin atom parçaları, Kuantum Potansiyel' in merkezini oluşturarak, mutlak bir enerji ile ortaya çıkar. Hepsi muazzam, muhteşem özellikler ile ismi Allah olanın yansımasıdır. Bunun şuur boyutunda açığa çıkması sayesinde BEYİN' de artık yakîn olma hali ile birlikte, HAK yolunda her yaratılmışta O'nu görebilme hali zuhur eder.

Bunu hissedebilmek ve yaşayabilmek, yansımanın azameti altında kendi HİÇLİĞİNİN farkına varabilmektir. Bu yokluk hissi, insanı hem vicdani yansıma ile hem de bedenselliğinin acizliğini algılamayla, bir takım eylemler açığa çıkmasına neden olur. Bu açığa çıkış, BEYİN veri tabanındaki bilgi müsaitse, yani doğumun ile FITRAT'ın da mevcut ise yani ortaya çıkması yazılmışsa, kişide kendi hakikatini sorgulama kapıları açılır... Fiillerin meydana gelmesiyle, o AŞK yolundaki dikenler batsa da gönlüne, daha önce yaptıkların, yanlışların bir bir vursa da yüzüne, o acıyla yanarak-pişerek Hakikat'in de olan ile ilerlemeye devam edersin...

Nasip olsun inşallah... 

Tüm kalbimle...





Hiç yorum yok:

Öne Çıkan Yayın

Penye ip sepetlerim vol.2

Çeşitlerden çeşit... başladınız mı dursuramıyorsunuz kendinizi... çook sevdim ben bu işi ;)